Què són les Activitats Extraordinàries?

Després del primer Cap d'Any Alternatiu, l'Oca Rosa es planteja remunerar els músics que acudeixen als Punts de Trobada amb el que s'ha recollit de la generositat dels balladors. Però no n'hi ha ni per començar i queda descartada la idea.

Però aquests músics venen a La Central senzillament pel fet de compartir escena amb altres músics i fan possible el ball sense esperar-ne res a canvi. Així doncs, es planteja agraïr als músics que acudeixen als Punts de Trobada d'una forma més imaginativa.

La primera pedra es posa en preparar les jornades amb 21 BOuTONS on es treballa específicament amb els músics a partir de dos tallers musicals: un d'acordió diatònic i un de grup
general.


L'Oca Rosa procura cuidar tant els músics com els balladors i és per això que la proposta es completa amb un taller de dansa que culmina amb el ball de nit.

A partir d'aquesta primera experiència, s'obre un enorme ventall de possibilitats d'Activitats Extraordinàries que en aquesta temporada 09-10 va des de l'aprenentatge de la Dansa de Castellterçol fins a la programació d'un concert d'un grup concret.

Pel futur, tot el que la imaginació i els equilibris econòmics puguin permetre.

Animeu-vos a somiar amb l'Oca Rosa!